Maart t/m Oktober:

Maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 17.30 uur
Zaterdag van 08.00 tot 16.00 uur

November t/m Februari:

Maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 17.00 uur
Zaterdag van 08.00 tot 15.00 uur

Zand

Voor het aanleggen of perfectioneren van uw ideale tuin of terras heeft u aan tegels alleen niet genoeg. Zand is hierbij onmisbaar.

Bij het aanschaffen of gebruiken van zand dient u wel met een aantal zaken rekening te houden. Zo is het aan te raden om altijd meer zand te bestellen dan u in eerste instantie nodig denkt te hebben. U moet het zand namelijk eerst verdichten of inklinken. Dit betekent feitelijk dat u de zandkorrels dichter op elkaar perst (of trilt) om latere verzakking van uw terras te voorkomen.

Daarnaast is het belangrijk dat u het juiste zand kiest voor uw toepassing. Want niet al het zand is hetzelfde.

Voor de primaire aanleg van uw tuin of terras gebruikt u straatzand. Dit zand is zuiver en – door zijn grove korrel – voldoende waterdoorlatend.

Wilt u echter uw bestaande terras ophogen, dan heeft u genoeg aan ophoog- of aanvulzand. Dit heeft een fijnere korrel, is minder zuiver en waterdoorlatend, maar heeft wel betere stabiliserende eigenschappen dan straatzand.

Brekerzand of invoegzand is dan weer de beste keuze voor het opvullen van de voegen tussen de tegels.

We hebben zand in verschillende soorten en hoeveelheden. Bekijk snel ons aanbod of neem contact op voor meer informatie.

Contact