Maart t/m Oktober:

Maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 17.30 uur
Zaterdag van 08.00 tot 16.00 uur

November t/m Februari:

Maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 17.00 uur
Zaterdag van 08.00 tot 15.00 uur

ONDERHOUD & OVERIG

Bij Tegelhandel Brouwer leveren we vele uiteenlopende producten voor uw tuin of terras en zorgen we er met ons vakkundig advies voor dat u precies de tuin krijgt die bij u past… én waar u gelukkig van wordt.

Maar we doen meer! Want het is natuurlijk wel de bedoeling dat u gelukkig blijft. En hoewel onze producten zeer duurzaam zijn, zijn ze vaak niet volledig onderhoudsvrij.

Periodiek, of dit nu een keer per maand, jaar, of zelfs tien jaar is, zullen er zaken als tegels, tuinelementen, houten constructies en verschillende andere objecten, schoongemaakt of behandeld moeten worden.

Dit onderhoud kan een klus zijn waar u – op dat moment – niet op zit te wachten, of waarvan u simpelweg niet goed weet hoe u het aan moet pakken. In dat geval kunt u altijd bij ons terecht.

Welk onderhoud er ook nodig is, wij nemen het graag voor u uit handen. Daarnaast leggen we u met alle plezier uit wat u er zelf aan kunt doen en welke producten u hierbij nodig heeft.

Tegelhandel Brouwer helpt u met al uw onderhoudsvragen en -verzoeken. Maar ook met alle andere tuin- en terrasvragen die u zou kunnen hebben.

Dus aarzel niet en neem gewoon contact met ons op: wij staan voor u klaar!