Maart t/m Oktober:

Maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 17.30 uur
Zaterdag van 08.00 tot 16.00 uur

November t/m Februari:

Maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 17.00 uur
Zaterdag van 08.00 tot 15.00 uur

ONTWERP & ADVIES

Bij het ontwerpen van een tuin of terras zijn er best veel punten om bij stil te staan. Want hoeveel zitplekken wenst u? En heeft u al vastgesteld wanneer en waar er zon is? Wilt u veel of juist weinig groen? Moet er verlichting komen? Een schuurtje of tuinhuisje? En wat voor materiaal gaat u gebruiken voor uw terrassen en paden?

Met deze en andere vragen helpen we u graag bij Tegelhandel Brouwer. Want wij leveren niet alleen alle materialen en objecten voor uw tuin of terras, we verzorgen ook de aanleg hiervan en geven u graag advies.

Als u geïnteresseerd bent, loop dan eens vrijblijvend bij ons binnen of maak eerst telefonisch een afspraak zodat u er zeker van bent dat wij voldoende tijd voor u hebben.

Het is ook mogelijk dat wij voor een eerste (geheel vrijblijvend) gesprek bij u thuis komen, zodat wij direct de situatie ter plaatse kunnen bekijken en uw tuin zo kunnen ontwerpen dat het een verlengstuk van uw woonkamer wordt.

In dit gesprek kunt u al uw wensen ter sprake brengen, zoals bijvoorbeeld uw persoonlijke voorkeur voor bepaalde materialen.

Schets uw tuinontwerp in onze online tool of neem een kijkje bij een van de vele voorbeeldtuinen.