Maart t/m Oktober:

Maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 17.30 uur
Zaterdag van 08.00 tot 16.00 uur

November t/m Februari:

Maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 17.00 uur
Zaterdag van 08.00 tot 15.00 uur

Buitenverlichting

Om ’s avonds wat extra sfeer aan te brengen in uw tuin en het perfecte buitengevoel te creëren, voor de veiligheid, of om simpelweg voldoende te kunnen zien, zorgt u voor de nodige buitenverlichting. Ook hiermee kunnen we u bij Tegelhandel Brouwer helpen. We hebben een groot assortiment aan buitenlampen, die makkelijk en veilig door uzelf te installeren zijn, zonder graafwerk.

We hebben verschillende soorten en maten staande lampen, om subtiel in een hoek te plaatsen of juist heel opvallend en decoratief in het midden van uw terras. Alle staande lampen hebben een eigen vormgeving, uitstraling en effect.

Minstens zoveel variatie is terug te vinden in ons aanbod wandverlichting, van klassieke lantaarn-designs tot strakke en moderne rvs led-verlichting. U kunt kiezen voor lampen die rechtuit schijnen, omlaag, of juist alle kanten op. Wat u maar nodig heeft.

Ook spots hebben we voor u beschikbaar. Deze zijn ideaal om een klein, specifiek gedeelte van uw tuin te verlichten. U kunt er een object goed zichtbaar mee maken maar bijvoorbeeld ook schaduwen en diepte mee creëren. De spots zijn verkrijgbaar in allerlei vormen en met verschillende lichttemperaturen en -sterktes.

Erg populair zijn de led uplights, die wij dan ook vanzelfsprekend in ons assortiment hebben. Uplights zijn op vele plekken in te zetten: bij of onder tuinmeubels en bloembakken bijvoorbeeld. Of langs een tuinpad, waar uplights zowel voor een sfeervolle look zorgen als een praktische lichtbron zijn tijdens een wandeling door de tuin.

Goed om te weten: we hebben verlichting in drie verschillende prijscategorieën, dus voor iedere portemonnee is er een oplossing.

We informeren u graag over ons aanbod en de beste opties voor uw wensen.

Contact