Maart t/m Oktober:

Maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 17.30 uur
Zaterdag van 08.00 tot 16.00 uur

November t/m Februari:

Maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 17.00 uur
Zaterdag van 08.00 tot 15.00 uur

Robusto Ceramica 3.0®

De Robusto Ceramica 3.0® is de sterkste keramische buitentegel op de markt. Ze zijn makkelijk te verwerken, sterk en hebben een onbeperkte levensduur. Verder zijn ze krasvrij, beschikken ze over een antislip waarde R11, verkleuren ze niet en zijn ze bestand tegen alle weertypes. Robusto Ceramica 3.0® is 3 cm dik, bestaat uit een volledige keramische massa en 6x sterker dan het bekende keramiek op beton (3+1). Het assortiment bevat tegels in onder andere betonlook, houtlook en natuursteenlook. Bij Brouwer hebben we een breed assortiment aan keramische tegels.

Omdat keramische tegels gebakken zijn, zijn ze heel hard en is er nauwelijks onderhoud nodig. Vooral ook omdat regen en ander vocht er niet intrekt. Tegelijkertijd kun je voor een effectieve afwatering zorgen door te kiezen voor vochtdoorlatende voegen. Deze bieden tevens bescherming tegen onkruid en mieren.

Keramische tegels hebben bijna alleen maar voordelen. Bekijk snel ons aanbod, kom langs of neem contact op voor meer informatie.

Contact