Maart t/m Oktober:

Maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 17.30 uur
Zaterdag van 08.00 tot 16.00 uur

November t/m Februari:

Maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 17.00 uur
Zaterdag van 08.00 tot 15.00 uur

Zwembaden

Het is een droom voor veel mensen: een zwembad in de tuin. Helaas is het ook een droom die maar weinig uitkomt. Omdat een volwaardig, ingegraven zwembad een flinke investering is. Maar ook omdat je vaak veel ruimte (over) moet hebben én omdat we in Nederland niet optimaal kunnen genieten van een zwembad vanwege het matige weer.

Tot zover het slechte nieuws. Want wij kunnen die droom wél uit laten komen! bij Tegelhandel Brouwer kun je heel fijne en betaalbare zwembaden kopen die je gewoon boven (op) de grond kunt plaatsen. Deze Intex baden zijn van hoge kwaliteit, betrouwbaar en kun je eenvoudig in elkaar zetten (en weer uit elkaar halen). We hebben ze in alle soorten en maten. Van spa’s, jacuzzi’s en ronde zwembaden van een paar meter breed tot rechthoekige modellen van wel tien meter lang!

Wij hebben de goedkoopste Intex zwembaden in de regio en verkopen naast de baden ook de bijbehorende accessoires, zoals trapjes, pompen, lampen en filters. Bekijk de voorbeelden hieronder en bezoek onze showroom voor het gehele assortiment. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Contact